Farväl Facebook

posted in: Blandade händelser | 0

Ja, det låter drastiskt det mina vänner, men nu får det vara nog. Efter att ha varit en flitig användare av FB i många år, hur många kan jag inte kolla eftersom jag nyss gick ur, men många år är det. Jag har nog lagt lika mycket tid på FB som jag lagt ned på att försöka överleva på min sketna pension genom att svartjobba lite här och där.

Bilden får väl illustrera vad jag tycker FB har slutat som. Ett vrak som har sålt sig till politikerna och som villigt tystar ner Europas medborgare precis på samma sätt som sker i Nordkorea, Kina och ett stort antal andra diktaturer i världen. Så tänk efter. vill ni bjuda FB på miljarder dollar i intäkter för att ni skall bli tystade så stanna kvar i FB.

Annars gör ni som jag, hoppar av. Blir FB utan användare så självdör de precis som grisen som pippade sågbocken. Det för det goda med sig att andra medier kan knoppas och växa sig starka och som kanske lär sig något av vad som händer när ett företag säljer sin själ..

I alla fall. Nu har jag plötsligt DUBBELT så mycket tid att svartjobba. De du Lövet. Nu kommer jag snart att dra in lika mycket kosing på ett år som du gör på en månad. det närmar sig sa svinet när han satte på sågbocken.

I alla fall, Det blev för mycket av allt detta med immigrationen till Sverige. När jag gick med i FB så handlade det om att ha kul, jag har genom åren lagt in massor av dikter, funderingar, och berättelser och ja har läst massor av trevliga inlägg från Er mina vänner. Sista året har tyvärr FB mer och mer börjat fungera som ett forum för medborgarna att göra sin röst hörd på grund av  PK mediernas förvrängning av verklighetens Sverige och jag har nog varit en av dom flitigare rapportörerna av information som inte så många har ens har brytt sig om att läsa. Ber om ursäkt om jag verkat påstridig för det var min mening.

Folk börjar söka sanningen via FB och smultronstället har nu blivit en kokande kittel av medborgarnas tilltagande misstroende mot vår helt inkompetenta regering. Jag har därför valt att ta timeout från FB. Inte för att jag har gett upp i mina intentioner att något måste göras. Men det kommer att ske via andra kanaler.

Detta skriver jag nu en gång för alla. Denna blogg kommer inte att på något sätt handla om politik, samhällsproblem o.d. Detta kommer att fortsätta att vara en glad blogg med information och foton om mitt liv som människa. Den andra avdelningen kommer jag att jobba med i det tysta.Till alla som undra hur ni kan få tag på mig så är det inte svårare än att klicka på ”Kontakta mig” längst upp till höger på min bloggsida. Hadegöttdärute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.