OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Baren i Boat House Boca Chica

Vem är jag?

Det är jag inte 100 procent säker på själv. Jag menar, är det någon som är helt säker på vem han eller hon verkligen är? Jag skall i alla fall försöka beskriva mig så bra jag kan.

Jag är i början på mitt sextioåttonde år av mitt liv och har varit pensionär i sju år nu. Jag är helt ointresserad av sport, så jag ser inte fram mot vintertider när man kan åka skidor och skridskor och sådan skit. Nej, det är bara sol hav och varma dagar som tilltalar mig. 

På vintern håller jag mig mesta tiden innomhus och leker med elektronikkonstruktioner, snickerier eller pysslar med något mekaniskt projekt, jag lägger även mycket tid på datorprogrammering.

Jag lever ensam och har heller inga husdjur. Jag har ett fåtal vänner som jag kan kalla verkligt nära vänner.Många av mina gamla vänner har sorgligt nog lämnat detta jordeliv. Jag är ju i den ålder när det är naturligt. men det är tråkigt varje gång en nära vän lämnar detta liv. Mina båda föräldrar är borta men jag har alla mina fem syskon i livet, kanske för att jag är äldst av oss.

Jag tycker mycket om att laga god mat och äta den. Kanske lite för mycket för att det har en stor effekt på vissa kroppsdelar.. Men det skall vara gott att leva annars kan det kvitta. Det är jag!