Blodtryck på gott och ont.

posted in: Gott & Blandat | 0

Ja va faan menar jag med det?

Jo högt blodtryck är inte bra, så man uppsöker då farbror doktorn. Honom får man inte träffa så där direkt. Nej han har en medhjälpare, som av dem som inte hajar detta med särskrivning av ord, kallas sjuk syster. Ja alla ni andra fattar att det är en lite mindre sjuk syster, kallad under sköterska och vem hon ligger under vet jag inte bestämt, men hon tar i alla fall blodtrycket, om det nu finns kvar.

 

Sedan rapporteras detta till farbror doktor him self och nu tar det hus i helvete. Nu snackar vi inte om högt blodtryck längre, nej nu är det fullt världskrig mellan det systoliska och det diastoliska trycket. Det handlar om liv och död.

 

Farbror doktor bläddrar frenetiskt i sin främsta handbok, Fass för vårdpersonal, för att hitta en livräddande medicin. Som konstruktör heter min främsta handbok Karlebo Handbok och där står inte ett skit om mediciner, där kan man däremot läsa mycket roligare saker om hur man gängar.

 

Ja. varför blandar jag in gängar i detta sammanhang. Jo det skall jag berätta lite senare om för dem som inte redan tröttnat på att läsa om mina blodtrycksäventyr. Naturligtvis hittar, asch, farbror doktor hit och  farbror doktor dit, låt oss för enkelhetens skull kalla honom för FB i fortsättningen.

 

Jo, naturligtvis hade jag ett blodtryck som överträffade blodtrycket moder, högt som hos en Giraff med hästlängder. Giraffer har ju ett högt blodtryck för att deras huvud är högt som faan uppe från marken. Men ingen ko på isen som FB sade,  det finns grejer.

 

Anyway, jag fick recept på en medicin som skulle ta ner mitt blodtryck till normala mänskliga värden. FB informerade mig om att denna medicin dock hade en liten biverkan. Mina bröstvårtor skulle eventuellt kunna bli lite ömma.

 

Jaha du, nu sitter jag här med stora hängpattar toppade med bröstvårtor som ser ut som stora jordgubbar och om jag bara petar lite försiktigt på dem så slår dom mig på käften. Inte nog med det. Min tidigare välbevarade potens och dess tillhörande verktyg har gått till de sälla jaktmarkerna lång före mig själv. Jag måste nu ta Viagra för att få fram något att pissa med.

 

Här, mina vänner, har ni kopplingen till gängar. Här gängas inte längre. Man får ta mig faan vara glad om man får tag i den lilla jäveln när man skall tvätta den i duschen. Skål i alla fall mina vänner. Det skall vara gött att leva säger dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.