Mekka med Pekka

posted in: Karvarnas Hörna | 0

Jag har öppnat en Youtube-kanal Mekka med Pekka varje Vecka. Jag heter ju förstås inte Pekka men Urban rimmar ju så förbaskat dåligt på Pekka och Vecka.

På kanalen kommer jag att lägga in en video på ca 30 – 40 minuter varje lördag morgon vid 8 – 9 tiden.

Mina intentioner är att videofilma allt jag gör på fritiden i form av snickerier, elektronik, mekanik osv. Som princip så kommer jag inte att redigera bort mina missöden och åkallandet av diverse olika demoner när det går åt helvete med något. Det kommer alltså att skilja sig en hel del från Sommar Med Ernst om man säger så.

Eftersom jag inte har någon kamera-assistent och endast äger en billig videokamera så blir filmerna som de blir. När jag kollar på andra Youtube filmer så irriteras jag mest av att ljudet på många alster är undermåligt och upplösningen är dåligt, så de parametrarna försöker jag att  prioritera så mycket jag kan.

Så kolla gärna in kanalen och dela denna info så mycket det går så kanske jag investerar i en bättre kamera på sikt. Skulle dessutom någon tycka att det är kul att hjälpa till så är mitt swish- nummer 076 222 57 56 Mats Hane. Länk till kanalen finns ju i menyn till höger. Där finns även en länk till Carvers Corner och där kan man läsa lite mer om mina alster. Ha det så bra och håll ögonen öppna varje Lördag eller prenumerera gärna så missar ni inga stölligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.