När Slumpen slog till!

posted in: Blandade händelser | 0

Nu på morgonen så låg jag och slötittade på TV! där visades ”Woodstock-festivalen Tre dagar vi aldrig glömmer”. En 3 dagars konsert som samlade nästan en halv mijon människor på en jätteåker. Sista låten, USA:s nationalsång med inlägg av bomber och raketer (Vietnam) spelades av Jimmie Hendrix.

Klicka för större bild.

När jag efter att ha kokat kaffe slog jag på radion och lyssnade på Ring så spelar vi. Någon hade just önskat sin fråga och vad hör jag då? Jo Jimmie Hendrix som spelar USA:s nationalsång från Woodstock-festivalen och frågan var att räkna upp så många deltagande artister som möjligt i festivalen. Den första låten jag hörde denna morgon är alltså exakt samma låt jag hörde innan jag slog av TV:n. 

Att jag kollade på filmen om Woodstock-festivalen var till att börja med en slump, jag var lite halvslö och ville vakna till lite och fastnade på TV1 som visade en film om Woodstock-festivalen. Den som önskade frågan i ring så spelar vi visste ju heller inte vilken fråga han skulle få, frågorna är ju hemliga så man väljer ju bara ett nummer, han kunde ju följaktligen inte heller varit påverkad av vad som visades på TV något tidigare.

En ganska kul slump tycker jag. Det är många parametrar som skall bli rätt för att detta skall inträffa. :)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.