Viktresan

posted in: Hälsa | 0

Ja, det är tänkt att vara en viktresa tillbaka i tiden. Låt oss se hur det går. Resan börjar här idag den första augusti 2019 och förväntas vara slut på 1994 när jag vägde 90 kg. Om jag går tillbaka till 1991 var jag lite benig, så långt borde jag inte tillbaka.

Jag börjar med vikten 130,4 kg och en maximal omkrets på 130 cm vilket ger en BMI på 36,4, detta faller i kategorin: Svår fetma (35 – 40). Denna ballast är spridd på en 189 cm hög kropp, från fotsulorna till toppen av huvudet.

Min resa börjar med att hitta ett bra verktyg för att hålla reda på hur mycket energi jag dagligen lägger till min kropp. Det borde vara lätt att hantera eftersom jag har en viss vana att bli trött på komplicerade metoder. Vem fan vill sitta med penna och papper med en brevvåg och Googla på kaloriinnehåll innan man kan äta, det kan få en att svälta ihjäl och det är att skjuta lite över målet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.