Från Emigrant till Miljonär. Del 3

posted in: Bra affärer | 0

Ja, här blev det tyst väldigt länge. EU satte käppar i hjulet för denna miljonärsresa. Vi kommer till det, men först lite om programmering av hjärnan. Om man kastar pil på en darttavla tillräckligt många tusen gånger inom en viss kort tidsrymd så kommer man att att bli bättre och bättre att träffa tavlan där man vill träffa. Tränar man tillräckligt mycket så kastar man till slut pilen och träffar perfekt utan att man själv upplever det som om man siktar, man bara hivar iväg pilen och den träffar rätt.

Vad som hänt är att hjärnan efter all intensiv träning har skapat ett program som automatiskt tar hand om beräkningen och ordergivningen till musklerna ungefär som en autopilot tar hand om landningen av en jumbojet utan pilotens hjälp.

Klicka för större bild.

Samma sak inträffar om man jobbar med binära optioner. Hjärnan skapar efter lång och intensiv träning ett program som tar in den information som man kan se på skärmen och bedömer med hjälp av tidigare information när det är läge att trycka på upp eller ned- knappen.

Det handlar om att sammanställa mycket information som tar för lång tid och blir för osäker om man försöker göra en medveten bedömning. När detta började fungera så hände att jag utan att tänka tryckte på t.ex upp och tyst svor för mig själv för att det såg helt fel ut enligt egen bedömning. Men i de flesta fall var det ett helt korrekt beslut som skedde helt automatiskt.

Klicka för större bild.

Jag körde på ganska bra och övningskontot var till slut uppe i över 70 tusen Euro. Men så slog blixten ned. Eller snarare  ESMA som förbjöd hantering av binära optioner i hela EU. Tack och adjö för allt arbete jag lade ned på träning där, ytterligare en orsak till att lämna detta Europa och flytta söderöver. Men tills detta blir möjligt så hinner mitt eminenta optionsprogram att blekna i hjärnkontoret, så jag är i funderingarna att hitta något annat roligt projekt som inte kräver lika mycket autopilot, Inte för att bli miljonär, men kanske något man åtminstone kunde dryga ut pensionen med lite.

Har av en slump halkat in på idén att bli biodlare i Västindien. Så från miljonär till biodlare alltså. Mer om det kommer så småningom att hamna i bloggen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.