Ellen och jag i dåligt läge.

posted in: Mina Äventyr | 0

En kort rapport från Ellen. Skriver på en läsplatta så det blir en kort information om vad som hänt sedan sist. Ellen ligger just nu nästan framme vid Motala. Själv har jag just kommit ut från Karlskoga sjukhus, med en ihopsydd lårbensmuskel på höger ben. Benet är försedd med en slags fixtur som gör det omöjligt att kröka, så det är mycket besvärligt att ta sig fram. Hur jag skall få Ellen till Vänern är fortfarande ett olöst problem. Jag har minst ett par månaders rehabilitering framför mig innan jag kan göra Ellen sällskap igen. Kan tyvärr inte bifoga några bilder eftersom jag saknar möjlighet att föra över bilder från kameran till läsplattan just nu. Håll ögonen öppna, så snart jag har fått fatt i min laptop så kommer hela historien om vad som hänt. Ha der bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.