Ellen är i sjön.

posted in: Mina Äventyr | 0
Klicka på bilden för att se hela bilden.

Äntligen fick hon komma i sitt rätta element. I går blev det sjösättning och mastresning. Allt fungerade bra och Ellen ligger nu fint vid kajen hos Arkösunds Marin. Ett stort tack skall riktas till personalen på Marinan som varit mycket kunniga och hjälpsamma. När allt var på plats så var klockan mycket och jag  tyckte inte jag hade tid för någon jungfrufärd, den får bli nu i morgon, Lördag. Jag är nu hemma och packar för den långa resan runt Sveriges kust. Tåget går kl 09:29 mot  Norrköping, sedan blir det buss till Arkösund. och där förväntas jag träffa mitt resesällskap en gammal gubbe i min ålder som jag aldrig träffat tidigare, det skall bli hemskt trevligt och spännande.

Glöm inte att följa oss två gamla stollar här på Emigranten på vår långa tripp i en segelbåt någonstans på väg runt Sveriges kust i våra tappra försök att lära oss segla och navigera. Jag skall försöka rapportera så ofta tillfälle ges.

GÅ TILL NÄSTA POST OM ELLEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.