Från Emigrant till Miljonär. Del 2

posted in: Bra affärer | 0

Ja, det har gått ett bra tag sedan jag hoppade på detta med binära optioner. Jag har haft en hel del annat att pyssla med men har i alla fall lyckats träna några timmar då ock då på testkontot för att lära mig de strategier som funkar bäst för mig. Det har börjat gå hyffsat sista veckan när jag lärt mig lite om vilka fällor man kan ramla i.

Klicka för större bild.

Jag kör bara en timme om dagen och studerar först på nätet vad som är bäst att köra på för tillfället. Eftersom jag har tillgång till 1000 virtuella dollar i testupplägget så har jag valt att satsa 2 dollar första satsningen för att sedan dubbla efterföljande satsningar om den föregående går fel. Med 2 dollar som första satsning så puttar jag in 8 dollar, 19 dollar, 40 dollar 80 dollar, 160 dollar osv tills det går hem.

Värsta case hitills har varit fem omsatsningar=160 dollar vid ett tillfälle. Normalt så går det hem på första insatsen till 60 % första omsatsning till ca 30%, andra  omsatsningen till 8%.

Sista veckan har jag ökat potten med ca 75 dollar i snitt varje dag med 1 timmes körning om dagen och 2 satsade dollar i första satsningen.

Nu har jag äntligen blivit godkänd av IQ-option för att köra med mina egna pengar. När jag skulle deponera pengarna så upptäckte jag att det gick att deponera så lite som 10 Euro. Tidigare har jag läst att det minsta var 100 Dollar, men när jag kollade Euro så krävdes endast 10 Euro och det passade utmärkt eftersom jag inte hade mer pengar så här i slutet på fattigmanspensionsmånaden. Jag pyttsade alltså in mina fattiga 10 Euro för att testa lite försiktigt.

Det gick sådär. Efter ett par timmar hade jag tjänat hela 10 Euro, alltså fördubblat mitt kapital. Det är ju ingen hög timpenning om man säger så, men jag var tvingad att köra mycket försiktigt eftersom 10 Euro som startkapital bara medger att man tippar fel en gång om man dubblar hela tiden.

Det blir ju 1 Euro fösta satsningen 3 Euro andra satsningen och 6 Euro tredje satsningen. Har man satsat andra gången så har man ju bara 6 Euro kvar och går det fel en tredje gång så är man stekt och får öppna plånboken så därför började jag om med 1 Euro om inte andra satsningen går in och det gör ju att det blir besvärligare att avancera.

Nu satte jag ju i och för sig in dessa 10 Euro för att testa och är beredd att förlora dem. För att det skall bli rimligt att köra utan att oroa sig för att man åker på 3-4 omsatsningar så behövs ett startkapital på 2-3 hundra Euro och det tänker jag putta in lite längre fram i tiden.

Klick för större bild.

Tyvärr så var det Fredag  eftermiddag och det är ganska slött på Börsen före helgen så det var trögt och svårbedömt. Skall bli intressant att se hur det går till Måndagen. En tanke kunde ju vara att försöka köra ihop ett par hundra Euro med nuvarande kapital på 20 Euro men det tar ju lång tid och är kanske lite väl optimistiskt.

Dessutom så kan man ju faktiskt åka på 3-4 omsatsningar oavsett hur försiktigt man kör och då är man ju rökt med den låga depositen på 20 Euro och det känns ju inte så kul med tanke på att man kanske efter en vecka har kommit upp till 50-100 Euro och får börja om.

Som ni ser så är det fortfarande långt kvar till den första miljonen, men vandringen har börjat. Nästa gång skall jag skriva lite om mina teorier om den hjärnprogrammering som jag tror just nu pågår i min skalle. Till dess, ha ett bra liv och må gött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.