Första kvällen.

posted in: Blandade händelser | 0

Första kvällen med …. Ja Googlar man på ”första kvällen” så får man 182 tusen träffar. Hmm, det blir en jäkla massa första gången. I alla fall, det börjar ju bli lite kallt på nätterna för första gången i år och braskaminen skall ha sitt offer.

Klicka för större bild.

Funderar på vad man skall elda för att få upp värmen. Jag tror det lutar åt färska räkor. Dom har nog ett högt energivärde. Jag har förstått att man kan få betalt om man eldar upp dom.

I dagens läge är det ju på det viset att det fångas enormt för mycket fisk och räkor i våra hav. För att hålla priset uppe för dom stackars jävla yrkesfiskarna inom EU så stödköper EU sjuttontusen ton!!! (sjutton miljoner kilo) fisk och skaldjur som eldas upp.

Neej nu låter jag negativ, det är klart att det bästa vore ju att tömma haven från fisk och elda upp skiten. Då gör det ju inte så mycket om en och annan supertanker med olja går av på mitten och släpper ut det svarta guldet. 

Klicka för större bild.

Hehe, tänk vilket jäkla pådrag det kan bli i skallen när man sitter och funderar på vad man skall stoppa in i braskaminen. Så var det aldrig förr, då visste man direkt vad man skulle stoppa in och vart.

För att knyta ihop det hela med hur det startade då, så blir det ”Första kvällen med björkved” Tänka sig att man nu sitter och fundera på om man ska hålla värmen i sängen med björkved eller EU-fisk. Haha det skulle varit förr det när man behövde lägga is på grejorna för att det inte skulle ta eld i sängen.

Haregött alla mina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.