Från Emigrant till Miljonär.

posted in: Bra affärer | 1

Ja, som framgår av mina tidigare inlägg så framgår det ju att min emigration till Västindien inte gick så bra. Jag har nu frusit en vinter i Sverige igen sedan jag återvände från den sköna värmen i Dominikanska Republiken. Min fattigpension räckte inte till over there.

Jag har nu därför beslutat mig för att bli miljonär så jag kan återvända till varmare trakter till vintern igen. Följ gärna med här på bloggen på min resa mot dollarmiljonerna. Jag skall beskriva exakt hur jag gör för att ”råna” penninginstituten på nödvändigt kapital. Har inte bestämt ännu hur mycket miljonär jag vill bli. För mycket pengar är lika dåligt som för lite pengar.

Efter en hel del googlande så har jag kommit fram till att jag skall lära mig ”day trading” och satsa på binära optioner med 60 sekunders löptid. Det låter inte helt omöjligt att lära sig lite snabbt. Även en 70 plusare som jag kan väl snappa upp något riskorn ibland.

Klicka för större bild.

Snobbarna som jobbar med detta på heltid säger att det tar flera år att lära sig och man behöver minst en halv miljon för att komma igång. Jo tack tänker jag, 100 dollar kan jag ju alltid slänga in till att starta med och några veckors kollande på youtube hur andra gör skall nog räcka för att lära sig.

Klicka för större bild.

Som alla praktiska människor vet så gäller det först att finna bästa möjliga verktyg till det man skall göra annars skiter det sig hur bra man än jobbar. Just nu sitter jag här med en kall Norrlands Guld Dynamit och en laptop som går på batteri så att jag kan hare både gött och skriva samtidigt. Det är bra verktyg för det jag håller på med just nu.

När det gäller binära optioner så gäller det ju naturligtvis att ha en bra dator med snabb uppkoppling samt en lämplig leverantör av handel med optioner, det där med ölen kan man förstås fetglömma när man handlar, tro mig jag har redan testat den varianten och den blir man inte miljonär av.

IQ-Option.
Klicka för större bild.

Ok. Efter lite googlande så hittade jag slutligen en enda leverantör som inte krävde mer än 100 dollar i startkapital och den minsta insatsen behövde inte vara mer än en dollar. Alla andra krävde betydligt mer kapital för att ansluta sig till och jobba med.

Leverantören heter IQ option och det finns bara gott att läsa om dem på nätet. De tillhandahåller även en möjlighet att träna helt gratis med den riktiga versionen precis hur länge man vill. Bilden visar hur det kan se ut när man jobbar. Nästa gång skall jag visa hur jag har lagt upp min strategi för att bli miljonär (i dollar). Tills dess ha det bra.

  1. Lasp

    Jadu, Senioren, Lycka till med Jakten. Men jag tror att du har ett riktigt bra liv redan, frånsett värmen!
    För att citera min yngste ”Pengar skapar ingen lycka, bristen kan orsaka problem!”
    Men jag tror att du kan hantera detta oavsett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.