I väntans tider.

posted in: Det nya landet | 0

Så sitter jag nu här då. På Arlanda, klockan är snart 24:00 och jag kan inte checka in för än  05:30 så det blir en lång natts väntan. Jag skall checka in på terminal 2 så jag tänkte tillbringa natten där, men det sket sig lite för där var det nämligen helt stängt för natten. Det såg inte så ljust ut, ingen kall öl, ingen nattmacka, bara tystnad och ensamhet. men säg den olycka som varar för evigt. Jag tog mig en långpromenad genom korridorerna och hamnade slutligen i terminal 5 och där hittade jag både öl och mackor. musik och nattöppet. Natten räddad alltså.

landningsbanan1280Så nu sitter jag här och skriver lite för att fördriva tiden. Utanför fönstret kan jag se de blå lamporna som markerar en av landningsbanorna, då och då dyker det upp en jättefågel i full fart rakt emot mig där jag sitter men i sista stund just innan nosen skall gå genom rutan så girar monstret åt höger. Sedan dröjer det inte länge för än en skara människor passerar förbi där jag sitter. Alla ser ut att ha bråttom att hämta upp sitt bagage och ta sig hem till bingen.

Detta blir förmodligen det sista inlägget jag skriver från Sverige i år. Nästa gång vi hörs så befinner jag mig, om allt går som det är tänkt, på andra sidan Atlanten i Boca Chica. Så ha det bra till dess.

Jag fick fel. Jag har nu checkat in och sitter på Starbuck café med en kopp kaffe och en miniatyrskinkfralla för 85 spänn. Visste inte att det fanns dvärgfrallor, nu vet jag. Fatta att det är tre gånger så dyrt när man checkat in för då kan man inte gå tillbaks till Seven Eleven längre. Man sitter fast i ingenmansland tills man kommer iväg och får finna sig i att bli rånad.Skulle inte klagat om det åtminstonde hade varit riktig skinka på frallan men det var en sådan liten rund jävla konströkt pressskinka på den för en krona men det är smällar man får ta. Har ca 50 minuter kvar till boarding nu. Flyget skall lyfta 6:30 så nu blir det inget mer från Sverige på ett tag lovar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.