Min Alldeles första blog

posted in: Min första Bloggsida | 3

Hej allt och välkommen. Nu skapade jag äntligen min blogg. och det här blir min första bloggsida. Som jag nämnde om på hemsidan. Jag skapade den här bloggen för att berätta allt om min utvandring till ett annat land, nämligen Dominikanska republiken.

Mitt flyg är bokat och jag lämnar Sverige 2015-11-19. Det är bara 48 dagar kvar att förbereda alla saker som behövs. Tiden flyger och den fina vintern är snart här. Jag har en lista som jag understryker saker jag har gjort och det är fortfarande länge men jag jobbar på det.

Jag måste tala med min läkare om hur jag håller på med min medicin för mitt blodtryck och kontrollerar min diabetesstatus, jag har inte bankkort som arbetar utomlands så jag måste fråga banken hur jag kan ta ut min pension från mitt bankkonto .De vill bara ge mig ett Maestro-kort och det fungerar bara i Sverige. Jag hade betalningsinställningar och därför kunde banken inte utfärda ett visum eller Mastercard. Låt oss se hur de löser detta problem.

Lyckligtvis behöver jag inte lösa alla problem innan jag reser. Jag tänker gå tillbaka till Sverige när vintern är över och tillbringa nästa sommar här i Sverige, så har jag gott om tid att ta hand om saker som jag inte har tid att ta hand om nu.

3 Responses

  1. free reverse phone number lookup with name

    Grеetings! Тhis iss my first comment here so I just wwanted to give a quicқ
    shout out and tell you I gnuinely enjoy reading your bⅼoog posts.
    Cann you recommend any other blogs/webѕites/forums that deal with the same subjeсts?
    Thanks a ton!

  2. oklahoma phone numbers

    Good рost. I earn something totally new and challenging
    on wwеbsitеs I ѕtumbleupon еveryⅾay.
    It’s always interesting to rdad through content from
    other auithors andd use a ⅼittle sоmething frօm other sites.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.